Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατσουράνης: Πιστεύουμε στην ανατροπή του -7!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πίστη του ότι η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μπορεί να καλυφθεί αρκεί οι πράσινοι να κάνουν το 4Χ4 στα ντέρμπι.

“Αιώνια” πιστός ο Σισέ! – Δεσμεύτηκε η διοίκηση στους οπαδούς

Μόνο την πρωτιά βλέπει ο Τζαβέλλας

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στον Sentra:

Για το -7 στο πρωτάθλημα κι αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανατρέψει το σκηνικό: Η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση μας βγαίνει στο γήπεδο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Νιώθεις πολύ δυνατός αν βλέπεις να βγαίνει η δουλειά σου στο γήπεδο. Συνεχίζουμε κι όπου φτάσουμε. Αισθανόμαστε δυνατοί κι έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εχουμε ανέβει πολύ στο 2011. Είναι πρόκληση το να ανατρέψουμε αυτή τη διαφορά, κι ο ΠΑΟ έχει προσωπικότητες και παίκτες και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Το λέμε εμείς στην προπόνηση ότι πάμε για την ανατροπή και το «4Χ4» στα ντέρμπι. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμάς. Θα δούμε.”
 

Για τους νέους στην Εθνική: “Υπάρχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Το δείχνουν τα παιδιά που έρχονται. Γενικά έχει πολύ καλό κλίμα η Εθνική. Είναι κι αυτό που μας πέρασε ο Οτο να είμαστε οικογένεια να τα δίνουμε όλα και να μην χάνουμε ένα παιχνίδι πριν το παίξουμε. Και τα νέα παιδιά που έρχονται παίζουν άνετα κι έχουν αέρα.”

Για το αν υπήρχε υπερβολή στην κριτική για Σάντος: “Ερχόμενος νέος προπονητής έπειτα από 10 χρόνια είναι δύσκολο. Μέχρι να δει και τι γίνεται. Είναι οι κανόνες που βάζει κι ο νέος προπονητής. Δεν ήταν άσχετος όμως, τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Ήταν υπερβολικά όσα ειπώθηκαν. Τώρα όμως όλα πάνε καλά. Εχει σχέσεις καλές με όλα τα παιδιά. Και οι ομιλίες που κάνει μένουν στην ομάδα. Αν έχει κάποιος λίγο μυαλό καταλαβαίνει ότι θέλει το καλό του.”

Για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές στους συλλόγους: “Ετσι όπως πάνε τα πράγματα θα παίζουν περισσότεροι Ελληνες. Ας γίνει τώρα έστω, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αφού δεν έγινε το 2004. Επρεπε να είμαστε σαν τους Ολλανδούς και να πουλάμε. Να μην πουλάς όπως οι Αγιαξ, Αϊντχόφεν κτλ. Αν πουλάει ο Αγιαξ 20 εκατ. ευρώ τον Σουάρες τον δικό μας αντίστοιχο να τον πουλάμε 5-10 εκατ. ευρώ. Αν είχα μια ομάδα αυτό θα έκανα. Θα έβγαζα Ελληνες παίκτες και θα τους πούλαγα. Αυτό που κάνει ο Αγιαξ είναι υγιές. Όταν παίρνεις μέτριο ξένο, κράτα τον Ελληνα.

Το ζήσαμε κι εμείς. Πήγαμε στο εξωτερικό και αν δεν είχες καλό επίπεδο σου έλεγαν πήγαινε από εκεί που ‘ρθες. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε με έναν Φετφατζίδη. Έπρεπε να είχαμε 10 και να μην λέμε μην κάψουμε τον Γιαννάκη, τον Σωτηράκη.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε