Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για χρέη στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα, λόγω οφειλών προς το ΟΑΚΑ. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε τις ΚΑΕ, στις οποίες χορηγήθηκε πιστοποιητικό και έδωσε ρητή εντολή στις προαναφερθείσες να καταβάλουν το ποσό που οφείλουν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, καθώς έχει άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, με τους οποίους βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, έχοντας υπό πλήρη έλεγχο την κατάσταση. Για τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” δεν τίθεται καν θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

“Α) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:
1. ΚΑΕ ΑΕΚ
Θα κληθεί στο άμεσο μέλλον (προθεσμία 15 περίπου ημερών) για την πλήρη εξόφληση του χρέους προς το ΟΑΚΑ.
2. ΚΑΕ Λαύριο
Κατά πλειοψηφία και εντός μηνός κατάθεση της εγγυητικής επιστολής. (Μειοψηφία Προέδρου κ. Κ. Παπαλάκη ότι δεν πρέπει να χορηγηθεί πιστοποιητικό λόγω μη προσκόμισης της εγγυητικής επιστολής.)
3. ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων
4. ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας
5. ΚΑΕ Κόροιβος
6. ΚΑΕ Άρης
7. ΚΑΕ Καβάλα
Κατατέθηκαν τα χρήματα της εγγυητικής επιστολής στην Τράπεζα. Το σώμα του τίτλου πρέπει να προσκομιστεί μέχρι 22.10.15. Άλλως θα ακολουθήσουν οι νόμιμες κυρώσεις.
8. ΚΑΕ Αρκαδικός
9. ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου
Β) Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχει προθεσμία έως 05.11.15 για την εξόφληση ή διακανονισμό του χρέους προς το ΟΑΚΑ. Κάθε άφεση χρέους είναι ανεπίτρεπτη”.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε