Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κομνηνός: Δικλείδες και αυστηρότερες ποινές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λιγκ γνωστοποίησε ότι του χρόνου θα υπάρξει πρόβλεψη για να αποφεύγονται αγώνες ομάδων με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην αρχή της σεζόν.

“Θα υπάρξει πρόβλεψη, αυτές οι ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη να μην αγωνιστούν μεταξύ τους στην αρχή του πρωταθλήματος. Κάθε χρόνο μαθαίνουμε. Στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα υπάρξουν τέτοιου είδους προβλέψεις και στον ορισμό του νέου πρωταθλήματος να αποφευχθούν τέτοιου είδους παιχνίδια”, δήλωσε ο Πατρίκ Κομνηνός, στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6. 

Στόχος αυτών των δικλείδων είναι να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. “Θέλουμε να υπάρχει ένα περισσότερο ισορροπημένο πρόγραμμα και ένα μοίρασμα των σημαντικών αγώνων”, συμπλήρωσε,

Παράλληλα, στάθηκε και στο θέμα των ποινών που θα επιβάλλονται στις ομάδες, όταν υπάρχουν φαινόμενα βίας.

“Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για την αυστηροποίηση των ποινών. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού οριοθέτησε ένα πλαίσιο για τα επεισόδια ευρείας κλίμακας. Για τα οποία υπήρχαν κυρώσεις. Εμείς αντιλαμβανόμαστε και είμαστε υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων ποινών για τους αγώνες που δεν ολοκληρώνονται. Δεν συμφωνούμε όμως να διαμορφώνεται ο πίνακας από αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής. Τότε, οι ομάδες αντί για παίκτες θα αναζητούσαν δικηγόρους.. Να υπάρχουν βαθμολογικές απώλειες για παιχνίδια που δεν ολοκληρώνονται. Σε καμία πειθαρχική διαδικασία δεν υπάρχει η αφαίρεση βαθμών για αγώνες που έχουν ολοκληρωθεί έστω κι αν διακόπηκαν”, κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε