Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κωνσταντόπουλος: Πρώτα ο Παναθηναϊκός, μετά τα προβλήματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ υποστήριξε πως άπαντες στην Ένωση έχουν ως προτεραιότητα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έχουν αφήσει στην άκρη τα εσωτερικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “NovaΣΠΟΡ FΜ” ο πορτιέρε την ΑΕΚ:

Για όσα έγιναν χθες (27/02) στα Σπάτα:

«Χθες κάναμε μια συζήτηση στα αποδυτήρια και καταφέραμε να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς να δώσουμε την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έχει προτεραιότητα. Τα προβλήματα μπορούμε να τα λύσουμε κι αργότερα».
 
Για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα και πώς μπορεί να λυθεί:

«Έχει τύχει σε αυτή τη χρονιά να έχουμε αρκετά νέα παιδιά και ζουν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες είναι πρωτόγνωρες και για τους περισσότερους από εμάς. Προσπαθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι να δίνουμε οδηγίες και να τους λέμε ποιο είναι το σωστό, σύμφωνα με τις εμπειρίες μας, και να λύνουμε τις όποιες παρεξηγήσεις».
 
Για το αν όσα έγιναν στα Σπάτα θα επηρεάσουν την ομάδα στο ντέρμπι:

«Στην ΑΕΚ έχουμε μάθει σε τέτοιες καταστάσεις από την αρχή της χρονιάς και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα. Κάνουμε σωστή αγωνιστική προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι».
 
Για τα σενάρια στα διοικητικά της ομάδας:

«Μόνο να ελπίζουμε, μπορούμε. Κατά κάποιον τρόπο, έχουμε «μουδιάσει» με την κατάσταση αυτή που υπάρχει και δεν μπορούμε να πιστέψουμε σε τίποτα. Το μόνο που μας απομένει είναι να ελπίζουμε. Ευτυχώς που έχουμε και τον κόσμο που μας στηρίζει».

Διαβάστε ακόμα…

Συνεχίζει χωρίς νέα προβλήματα η ΑΕΚ

Έτοιμάζεται κρίσιμο ραντεβού στην ΑΕΚ

Καζάνι που…βράζει η ΑΕΚ – Ένταση μεταξύ Λίνεν και παικτών

Χτύπησε… καμπανάρα η ORIGINAL: Σοβαρευτείτε όλοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε