Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κωστένογλου: Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Απογοητευμένος από το γεγονός πως η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή στα πλέι οφ.

«Χάσαμε την ευκαιρία σήμερα να τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση των πλέι οφ, σύμφωνα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 94′ αν και είχαμε μέχρι τότε τη νίκη στα χέρια μας. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα, όπως πάντα την προσπάθειά μας. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Θα ήταν καλύτερο βέβαια για μας να τελειώσει αυτή η υπόθεση, για να κάνουμε έναν καλύτερο προγραμματισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι με ψηλά το κεφάλι να συνεχίσουμε.

Θετικό είναι ότι αν και είχαμε πολλές ελείψεις συμμετείχαν κάποια παιδιά που έπαιξαν και με αυταπάρνηση και με υπευθυνότητα. Είναι ευχάριστο να δώσουμε εμπιστοσύνη σε κάποια άλλα παιδιά. Επίσης θετική ήταν η εικόνα που είχε ο Κλωναρίδης. Είναι ένα νέο παιδί και είναι ευχάριστο για την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν μπορεί να είμαι ευχαριστημένος όταν έχουμε τη νίκη στα χέρια μας και τη χάνουμε στο τελευταίο λεπτό. Συνεχίζουμε γιατί είμαστε υποχρεωμένοι, για να έχουμε και μία καλύτερη εικόνα στα επόμενα ματς. Έχω πάντα απαιτήσεις από την ομάδα και από τον εαυτό μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε