Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κούπερ: “Κίνητρο μας η κορυφή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ και η διαφοροποίηση στο ηθικό της “ένωσης” που τη συνοδεύει, είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξει ο Άρης, σύμφωνα με τον προπονητή του. “Θέλω να μείνω για πολύ καιρό ακόμη”, τόνισε.

Το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, μονοπώλησε τις δηλώσεις του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. “Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει αλλάξει προπονητή. Γνωρίζουμε πάντα ότι η αλλαγή προπονητή φέρνει διαφορετικό ηθικό και υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει σε λίγες ημέρες το σύστημα, όμως σίγουρα θα προσπαθήσει να περάσει την δική του φιλοσοφία”.

Πέρα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Αργεντίνος τεχνικός στάθηκε και στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι εξαιρετικά περίπλοκο. “Είναι ξεκάθαρο όμως ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική. Θα είναι πολύ περίπλοκο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από έναν μεγάλο ενθουσιασμό και μία μεγάλη χαρά και μερικές φορές αυτός ο ενθουσιασμός σε παρασύρει σε αυτούς τους ρυθμούς. Η δική μου ομάδα λοιπόν πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και στα 90 λεπτά”.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η ομάδα δούλεψε σε όλα τα επίπεδα και ειδικά σε αυτό της ψυχολογίας. Σύμφωνα με τον Κούπερ, η διακοπή δεν έβγαλε την ομάδα εκτός ρυθμού, αλλά της έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστεί: 
“Η ομάδα μου έχει την κατάλληλη εμπιστοσύνη. Η νοοτροπία που έχουμε είναι ότι θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα κερδίσουμε. Όμως είναι σίγουρο ότι ο αντίπαλος θα δημιιουργήσει προβλήματα. Στο ένας εναντίον ενός είναι καλοί, έχουν μεγάλη ταχύτητα όμως και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους “κίτρινους” της Θεσσαλονίκης: “Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη κάποιες επίσημες συζητήσεις. Δεν μπορώ να δώσω συνεπώς ποσοστά. Αν με ρωτούσατε αν θέλω να παραμείνω στην ομάδα, σίγουρα μπορώ να σας πω ότι υπάρχει στο μυαλό μου επιθυμία να συνεχίσω για καιρό ακόμη. Όμως επίσημα δεν έχουμε συζητήσει κάτι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε