Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Στον αέρα ο τελικός – “Πόλεμος” ανακοινώσεων

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ίσως να μην είναι γραπτό να γίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως φτάσαμε λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (7/5) κι ακόμα το παιχνίδι βρίσκεται στον αέρα.

Ο Σταύρος Κοντονής είναι έξαλλος από τον ορισμό των βοηθών του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, είχε διαβεβαιώσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι μαζί με τον Σιδηρόπουλο θα οριζόταν οι βοηθοί του, Κωσταράς και Ευθυμιάδης, αυτό όμως δεν έγινε ποτέ καθώς η ΚΕΔ αποφάσισε να βάλει τους Αλεξέα και Πετρόπουλο.

Ο Κοντονής έδωσε διορία στην ΕΠΟ μέχρι τις 12 το μεσημέρι να αλλάξει τους διαιτητές. Εάν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν προχωρήσει στις αλλαγές, τότε ο Υφυπουργός θα αποφασίσει τη ματαίωση του Κυπέλλου.

“Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα”, τόνισε ο Κοντονής.

Η ΕΠΟ δεν έχει πρόθεση να αλλάξει τους βοηθούς

Η ματαίωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εξαιρετικά πιθανή, μιας και η ΕΠΟ δεν προτίθεται να αλλάξει τους βοηθούς. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κατέστησε, επίσης, σαφές πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή λόγω της 48ωρης απεργίας των δημοσιογράφων. Στο μεταξύ, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Μαΐου συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό λόγω της απεργίας των ΜΜΕ.

“Πόλεμος” ανακοινώσεων και αιχμές

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ακολούθησαν δύο ανακοινώσεις, πρώτα από την ΑΕΚ και στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό. Η “κιτρινόμαυρη” ανακοίνωση έκανε λόγο για μπόχα και δυσωδία της διοίκησης Γκιρτζίκη η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με αφορμή τους ορισμούς των βοηθών του Σιδηρόπουλου στον τελικό.

Καυστική ανακοίνωση έβγαλε και ο Ολυμπιακός, αλλά οι Πειραιώτες δεν “σημάδεψαν” την ΕΠΟ, αλλά τον Σταύρο Κοντονή. Οι “ερυθρόλευκοι” κάλεσαν μεταξύ άλλων τον υφυπουργού Αθλητισμού “να μην ευθυγραμμίζεται με τον κρυπτόμενο και αόρατο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ”.

Η “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση, η οποία χαρακτήριζε παράνομη τη διοίκηση της ΑΕΚ, προκάλεσε αντιδράσεις, με τις δύο ΠΑΕ να “ξεκατινιάζονται”, την ώρα που ο τελικός βρίσκεται στον αέρα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε