Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάσκαρης: “Γνωστοί για τέτοια όπλα οι οπαδοί του Παναθηναϊκου”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έξαλλος εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Νίκος Λάσκαρης, σε δηλώσεις του στη NOVA, μετά την απώλεια του τίτλου του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Ο Νίκος Λάσκαρης μίλησε επίσης και για “δολοφονικά όπλα” που πέρασαν μέσα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κλειστό λόγω “ανεπάρκειας της αστυνομίας”.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν ντροπή. Η αστυνομία δεν ήταν επαρκής και άφησε να περάσουν δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για αυτά τα όπλα. Έγινε ό,τι έγινε. Εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε το μπάσκετ και να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα”, είπε ο κ. Λάσκαρης και στη συνέχεια εξέφρασε έντονα παράπονα με τα σφυρίγματα των διαιτητών του τελικού: “Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Δεν φταίει που χάσαμε, αλλά δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε. Ελπίζουμε να ήταν κατά λάθος. Είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Στους τέσσερις πόντους δεν δόθηκε φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Είδαμε από την αρχή τις προθέσεις των διαιτητών. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι, πάντως”.

Στο τέλος, αναφέρθηκε στα επεισόδια: “Ελπίζω να βρούμε κάποιον τρόπο, ώστε να μην έχουμε τέτοια έκτροπα. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας οπαδούς στο τέλος, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά κι ας είχαν δεχθεί προκλήσεις”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε