Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Λίνεν: “Θέλω το 100%”-Εξελίξεις για Επστάιν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Επικίνδυνο” χαρακτήρισε το ματς με την Μακάμπι, ο προπονητής του Ολυμπιακού. Μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο αναμένεται να “λήξει” το θέμα του Επστάιν.

“Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μακάμπι. Ξέρουν ότι αν πετύχουν ένα γκολ θα περάσουν, αρκεί να μην σκοράρουμε εμείς. Θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο στο Καραϊσκάκη”, τόνισε για τον αγώνα της Πέμπτης, ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρόλευκων”: “Ο Ριέρα είναι ένας παίκτης με ποιότητα στο παιχνίδι του. Δείχνει κινητικότητα στις προπονήσεις όμως είναι μόλις μία εβδομάδα κοντά μας. Στο παιχνίδι της Πέμπτης θέλω μία ομάδα με παίκτες που θα βγάλουν το 100% τουλάχιστον για 60 με 70 λεπτά. Δεν θα σας πω για την ενδεκάδα ακόμα”, κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, με δεδομένο ότι ο σύλλογος του Πειραιά έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Ντένις Επστάιν, αναμένεται μέσα στην Τρίτη συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τον 4ο αντιπρόεδρο, Γιάννη Μώραλη, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα. Ο Επστάιν αναμένεται να παραχωρηθεί στην Κέρκυρα, αλλά απομένει η συγκατάθεση του και η οριστικοποίηση των οικονομικών όρων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε