Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μακούν: Κράτησα γκολ για την Μαρσέιγ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για το ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Καμερουνέζος μέσος του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα.

«Με τη Μαρσέιγ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ένας αγώνας για το champions League, με μία πολύ καλή ομάδα. Είναι το πρώτο μας επίσημο ματς αυτό και σίγουρα είναι δύσκολο για κάθε παίκτη. Όμως είναι ένας μεγάλος αγώνας για μας και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε».

Για το γεγονός ότι έφτασε κοντά στο γκολ αλλά δεν σκόραρε και αν σκοπεύει να το κάνει με τη Μαρσέιγ: «Πιστεύω πως ναι. Το κράτησα για να το κάνω με τη Μαρσέιγ (χαμογελάει με νόημα…)»
 
Αναφερόμενος στα δυνατά σημεία της Γαλλικής ομάδας, την οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές, σχολίασε: «Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Αλλά κι εμείς είμαστε μια ομάδα καλών παικτών και συνθέτουμε ένα αξιόλογο σύνολο».
 
Για το τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το ματς, υπογράμμισε: «Να παίξει, να παίξει, να παίξει! Να παίξει δυνατά, να κρατήσει την μπάλα, να προσπαθήσει να σκοράρει. Να παίξει…»
 
Για το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας τον λατρεύει και πως αισθάνεται σαν «ο σταρ της ομάδας», εκείνος πετάει από πάνω του την ταμπέλα και ξεκαθαρίζει: «Όχι, όχι. Δεν είμαι εγώ ο σταρ. Όλοι είμαστε το ίδιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για όλους τους συμπαίκτες μου, όπως και τη συμπεριφορά του κόσμου. Χαίρομαι πολύ που είμαι στον Ολυμπιακό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε