Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάσα: “Δεν δουλεύω για τον Αλόνσο”

ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Βραζιλιάνος ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε αν είναι ο πρώτος οδηγός της Φεράρι είναι ο Αλόνσο. Άρχισε σήμερα η δράση στην Ουγγαρία. Ταχύτερες οι Red Bull.

Την ημέρα που θα πω πως έχω τη δεύτερη θέση στην ομάδα, θα σταματήσω να αγωνίζομαι. Φυσικά, μίλησα με όλους μέσα στην ομάδα, τους είπα πως δεν βρίσκομαι εδώ για να τρέχω, αλλά για να κερδίζω. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Όσο είμαι σε θέση να κερδίζω, πρέπει να φτάνουμε στο τέλος και να παλεύουμε για η νίκη. Είμαι επαγγελματίας, δουλεύω για την ομάδα και όλοι εκεί πρέπει να καταλάβουν τον σκοπό μου”, δήλωσε ο Φελίπε Μάσα.

O 29χρονος, ουσιαστικά έστειλε το δικό του μήνυμα στην ομάδα του, ενώ ζήτησε να μην ασχολείται άλλο ο κόσμος με το θέμα του Χόκενχαιμ. “Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το παρελθον. Υπάρχει μόνο το παρόν. Σίγουρα δεν δουλεύω για τον τιμέιτ μου. Δουλεύω για την ομάδα. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό”, κατέληξε.

Οι πιλότοι της Φόρμουλα 1 ρίχνονται και πάλι στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος, με το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας. Για τον Μάσα, είναι ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, καθώς πέρυσι στο Ουγγαρόρινγκ είχε το συγκλονιστικό ατύχημα του, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Η φωτογραφία που είχε συγκλονίσει τον κόσμο, λίγα λεπτά μετά το περσινό ατύχημα του Μάσα

1-2 για τις Red Bull στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών

Σέ άλλο ρυθμό “γύριζαν” στο Ουγγαρόρινγκ τα μονοθέσια των “ταύρων”. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο ταχύτερος και τον ακολούθησε ο Μαρκ Γουέμπερ. Δύο διαφορετικές εικόνες στη McLaren, με τον Τζένσον Μπάτον να κάνει τον 4ο καλύτερο χρόνο, αλλά τον τιμέιτ του να πλασάρεται μόλις 18ος.

Αναλυτικά οι 10 ταχύτεροι:

1. Φέτελ- Red Bull, 1:20.976
2. Γουέμπερ- Red Bull, +0.130
3. Κούμπιτσα- Renault, +1.096
4. Μπάτον- McLaren, +1.468
5. Μπαρικέλο- Williams, +1.625
6. Ντε Λα Ρόσα- Sauber, +1.788
7. Αλόνσο, Ferrari- +1.796
8. Ρόσμπεργκ- Mercedes GP, +1.801
9. Σουμάχερ- Mercedes GP, +1.816
10. Χούλκενμπεργκ- Williams, +1.990

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε