Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Με Ιτάνζ, Καμαρά και Ολίσε στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τους έξι νεοαποκτηθέντες του Γενάρη, οι πέντε είναι στην αποστολή και δύο από αυτούς αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη.

Οι Κατσουράνης και Σίλντεφέλντ έχουν ενσωματωθεί εδώ και αρκετό καιρό στην ομάδα, ενώ οι Βούκιτς, Ιτανζ, Καμαρά και Ολίσε κατέφτασαν τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Εκτός του Βούκιτς, ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη τους Ιτάνζ, Καμαρά και Ολίσε, με τους δύο πρώτους να ετοιμάζονται για το αρχικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με σύστημα 4-4-2: Με τερματοφύλακα τον Ιτάνζ, αριστερό μπακ τον Λίνο, δεξί τον Κωνσταντινίδη, στόπερ τους Σίλντενφελντ, Κατσουράνη, μπροστά τους στα χαφ τους Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά τον Καμαρά, δεξιά τον Φωτάκη και επιθετικό δίδυμο τον Αθανασιάδη με έναν εκ των Σαλπιγγίδη ή Λόρενς. 

Εκτός αποστολής έμειναν ο Γκαρσία που ταλαιπωρείται από ίωση και οι τραυματίες Σταφυλίδης, Πέλκας, Γεωργιάδης, Χακόμπο. 

Αναλυτικά, η 18μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λίνο, Καμαρά, Ιτάνζ, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ολίσε, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε