Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο Φάληρο η Γιουνγκ Μπόις!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

H Γιουνγκ Μπόις, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (24/11) στο ‘”Γ. Καραϊσκάκης” για την 5η αγωνιστική του Europa League, νίκησε με 4-3 τη Σιόν, στην οποία αγωνίζεται ο Φάνης Γκέκας.

Η αντίπαλος των Πειραιωτών προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Σουλεϊμάνι, αλλά η Σιόν ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Κονατέ (15′, 25′). Ο Οαρό στο 52ο λεπτό ισοφάρισε το σκορ, αλλά ο Ακολό ένα λεπτό μετά έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, οι παίκτες της Γιουνγκ Μπόις πέρασαν στην αντεπίθεση και ο Σικ στο 60′ ισοφάρισε σε 3-3 και το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Οαρό με πέναλτι στο 71ο λεπτό. Ο Φάνης Γκέκας μπήκε αλλαγή στο 85′.

Με αυτή τη νίκη, η Γιούνγκ Μπόις έπιασε τη σημερινή της αντίπαλο στη δεύτερη θέση (26 βαθμούς), ωστόσο βρίσκεται πολύ πίσω από την κορυφή και τη Βασιλεία που προηγείται με 41 βαθμούς.

Η ενδεκάδα της Γιουνγκ Μπόις: Εμβογκό, Σάτερ, Κασίμ, Βον Μπέργκεν, Λέγιακς, Ζακάρια, Σανόγκο Τζούνιορ, Σικ (82′ Εμπαμπού), Σουλεϊμάνι (60′ Γκερντ), Φρέι (71′ Μπερτόνε), Οαρό.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε