Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με θλάση έπαιζε ο Καρνέζης στις καθυστερήσεις!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως ήταν τραυματίας όταν δέχθηκε το γκολ που έκρινε την πρόκριση. Αμφίβολος για την Τούμπα ο Σισέ που κινδυνεύει με τιμωρία. Συγχαρητήρια από Γόντικα.

 
Θλάση στο δικέφαλο που αποκόμισε από το 91΄ της αναμέτρησης με την ΑΕΚ είναι η διάγνωσή του προβλήματος του Ορέστη Καρνέζη. Ο ίδιος ο αθλητής, πίστεψε πως μπορούσε να αντεπεξέλθει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής με την λανθασμένη έξοδο που έδωσε το δικαίωμα στον Μίτσελ να σκοράρει και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.
 
Με πρόβλημα, όμως, αποχώρησε από το ΟΑΚΑ και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός είναι αμφίβολος για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ μετά τη μυϊκή σύσπαση που έχει κι αυτός απο τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Στην Παιανία την Πέμπτη βρέθηκε ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση τους και ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

“Συγχαρητήρια και για εχθές και πάλι. Για την εμφάνιση την προσπάθεια και τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι απο εσάς. Παίξατε ένα ματς που πριν ξεκινήσει κανείς δεν πίστευε στην ανατροπή και καταφέρατε να το γυρίσετε. Έτσι θέλουμε να αντιμετωπίσετε και τους αγώνες που έχουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό που δείξατε είναι το πνεύμα που θέλουμε να βγάζεται στο γήπεδο σαν ομάδα του Παναθηναϊκού”, είπε χαρακτηριστικά ο προεδρεύον αντιπρόεδρος του “τριφυλλιου”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε