Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκη παραμονής για Παναιτωλικό, στο… άγχος ο Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Νίκη που σε μεγάλο βαθμό του εξασφαλίζει την παραμονή στη Superleague πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο επί του Λεβαδειακού με 2-0. Σφίγγει η “θηλιά” για τον Λεβαδειακό! Το σκορ στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής άνοιξε στο 76΄ ο Παπαδόπουλος, από ασίστ του Μαρκόφσκι, που διαμόρφωσε λίγο πριν τη λήξη και το τελικό αποτέλεσμα.

Ελάχιστες ήταν οι… συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, κλείνοντας την ομάδα του Λεβαδειακού στο μισό του γηπέδου που αμυνόταν. Η πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών όμως δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ανησυχήσουν τον Ναμάσκο, ενώ οι μοναδικές αξιόλογες προσπάθειες επιθετικά -αλλά ημιτελείς- ήρθαν από τα πόδια του Σίλβα.

Οι καλές φάσεις ήρθαν προς το τέλος του ημιχρόνου. Στο 40′ ο Ναμάσκο έδιωξε το ισχυρό σουτ του Αλβάρο Ρέι, ενώ στο 45′ ο Μάρκος Πάολο εκτέλεσε το απευθείας φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στη συνέχεια ο Λόπες την έστειλε άουτ με κοντινό σουτ.

Η ομάδα του Αγρινίου συνέχισε να βρίσκεται στην επίθεση και στην επανάληψη, με τον Λεβαδειακό όμως να έχει καλύτερη παρουσία και να μην αφήνει αμυντικά κενά. Το σκορ έτσι θα άνοιγε είτε από μια “στημένη” φάση, είτε μετά από μια προσωπική προσπάθεια, κάτι που έγινε στο 76′. Ο Μαρκόφσκι αδειάσει τον Μεντί πασάρει στον Παπαδόπουλο (μπήκε σαν αλλαγή στο 66′) που με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον Ναμάσκο για το 1-0.

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν αυτός που έβαλε την.. υπογραφή του στη νίκη των γηπεδούχων. Στο 84′ η σέντρα του Ρόσα από αριστερά βρήκε τον Μαρκόβσκι, που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0, φτάνοντας τα 6 τέρματα στην Superleague.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε