Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Μεγάλη” επιστροφή στον Ολυμπιακό! Στο… Λιμάνι του ο Καραταΐδης

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ένας από τους εμβληματικούς αρχηγούς του Ολυμπιακού, ο Κυριάκος Καραταΐδης, επέστρεψε στους Πειραιώτες, στο πόστο του Διευθυντή της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο εμβληματικός αρχηγός Κυριάκος Καραταΐδης αναλαμβάνει Διευθυντής της Ακαδημίας της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβε την Διεύθυνση της Ακαδημίας ένας άνθρωπος που έχει τιμήσει την φανέλα του Ολυμπιακού με το ήθος του και το πάθος του. Πιστεύω ότι θα δώσει πολλά στην αγαπημένη του ομάδα και θα θωρακίσει την Ακαδημία έτσι ώστε να είναι πιο δυνατή και να πετύχει τους στόχους της»

Ο Κυριάκος Καραταΐδης από την πλευρά του δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Παύλου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αλλά και για την τιμή που μου κάνουν. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η ζωή μου, το σπίτι μου, η οικογένεια μου».

Βιογραφικό

Ο Κυριάκος Καραταΐδης, γεννήθηκε το 1965 στην Καστοριά, και μετά από 6ετη θητεία στην ομάδα της Καστοριάς το 1988 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό όπου και παρέμεινε έως το 2001. Ο σπουδαίος αμυντικός ήταν για πολλά χρόνια αρχηγός ενώ είναι ο πρώτος σε συμμετοχές (366) στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής στην ιστορία του συλλόγου. Με την φανέλα του Ολυμπιακού κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 3 Κύπελλα και 1 Super Cup. Ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ του 1994.

Στο διάστημα 2002-2004 ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Παίδων ενώ από το καλοκαίρι του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2006 ήταν στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αρχικά ως προπονητής της εφηβικής ομάδας και εν συνεχεία ως Διευθυντής.”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε