Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Μεγαλώνει το χάσμα Βαρδινογιάννη – Πατέρα

Τα χαμόγελα στους μετόχους του Παναθηναϊκού έχουν παγώσει
Τα χαμόγελα στους μετόχους του Παναθηναϊκού έχουν παγώσει, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Την ώρα που όλοι περιμένουν το ραντεβού των δύο ανδρών στο οποίο θα συζητηθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους δύο παράγοντες να είναι στα μαχαίρια.

Οι φήμες φούντωσαν μετά τη συμπεριφορά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο ματς-φιέστα κόντρα στον Ηρακλή. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έμεινε μέχρι το τέλος στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου τίτλου μετά το 2004 ενώ δεν έριξε ούτε ματιά στον Νίκο Πατέρα, σε αντίθεση με ότι έκαναν όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι που αγκάλιασαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Πατέρας με χθεσινές του δηλώσεις τόνισε:
“Έχουμε κάποια γραπτή επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν μιλάμε όπως μιλούσαμε παλαιότερα και θα δούμε τι θα γίνει.”

Αυτή η δήλωση από μόνη της επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ήθελαν τους δύο άνδρες να είναι σε απόσταση και να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για γραπτή επικονωνία σε επιθετικό ύφος μεταξύ Πατέρα και Βαρδινογιάννη.

Το περιεχόμενο τους είναι δύσκολο να διαρρεύσει εκτός κι αν οι δύο άνδρες θελήσουν να το δημοσιοποιήσουν. Πάντως η ουσία είναι ότι ακόμη και μετά από μία άκρως πετυχημένη σεζόν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού κάθε άλλο παρά μονιασμένοι είναι.

Σισέ: Η απόλυτη τρέλα στον Παναθηναϊκό

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο στο Βοτανικό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε