Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Μετά από τόσα πρωταθλήματα δεν έχουμε ανάγκη από φιέστες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο λιμάνι του Πειραιά και αφού παρέδωσε τρεις επιταγές στον Μητροπολίτη, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει πολυδάπανη φιέστα στο ματς με τη Λάρισα.
Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο θέλησε να δείξει για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες μέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.
 
Την Παρασκευή, ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών μαζί με τους Φετφατζίδη και Μανιάτη βρέθηκαν στον Άγιο Σπυρίδωνα, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τρεις ενορίες. Τα χρήματα αυτά προέκυψαν από το φιλικό που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός με τους “Φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο”.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας, στάθηκε στις δύσκολες μέρες που περνά ο ελληνικός λαός και όπως δήλωσε, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από φιέστες και γι’ αυτό τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα είναι περιορισμένα.
 
Πριν λίγους μήνες, τα έσοδα από το φιλικό της φτώχειας μοιράστηκαν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται. Αποφασίσαμε την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Λάρισα που θα έχουμε τη φιέστα μας, να ξοδέψουμε λιγότερα χρήματα, γιατί ο Ολυμπιακός μετά από τόσα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, δεν έχει ανάγκη από φιέστες. Και θέλουμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα σε ανθρώπους που δοκιμάζονται.
 
Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται η οικονομία της και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Στις άγιες μέρες που έρχονται, θέλαμε το ποσό που έπρεπε να δαπανήσουμε για τη φιέστα, να το δώσουμε στην Ενορία. Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα”, ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην εξαιρετική κίνηση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ αναφέρθηκαν και οι δυο ποδοσφαιριστές που συνόδεψαν τον κ. Μαρινάκη.
 

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε από την πλευρά του… “Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός και ειδικά ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνει μια ουσιαστική κίνηση και βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Προσπαθούμε να τους βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε. Στην κοινωνία μας ζούμε δύσκολες εποχές και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα και να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη”, κατέληξε.
 
Τέλος, ο Γιάννης Φετφατζίδης σχολίασε για την φιλανθρωπική κίνηση της ΠΑΕ: “Είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική προσπάθεια από τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας έχουν ανάγκη”, κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε