Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μετεγγραφική “βόμβα” με Βέλλιο – Συμφώνησε με Έβερτον!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τεράστιο άλμα για τον 19χρονο επιθετικό που βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Απόστολος Βέλλιος “φλέρταρε” με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο Ηρακλής προσπάθησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά τελικά έγινε η έκπληξη.

Ο νεαρός φορ συμφώνησε σε όλα με την Έβερτον και θα είναι από το βράδι της Παρασκευής στο Λίβερπουλ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 3,5 χρόνια. Το Σάββατο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του.

Η μετεγγραφή θα έχει οικονομικά οφέλη και για τον Ηρακλή αφού τα “ζαχαρωτά” θα καταβάλουν άμεσα 200.000 ευρώ στον γηραιό και άλλα 150.000 ευρώ σε δύο δόσεις. Ο γηραιός δεν θα μπορούσε να μην πει το “ναι” αφού το καλοκαίρι θα έμενε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής.

Όσον αφορά στον παίκτη, οι συνολικές απολαβές του θα ξεπράσουν το 1 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

“Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, συναποφασίστηκε (με βάση και την διάθεση για καριέρα στο εξωτερικό, που έχει εκφράσει ο ποδοσφαιριστής) ότι το πλέον εποικοδομητικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν η αποδοχή της πρότασης, την οποία κατέθεσε η Everton, για την μεταγραφή του στον αγγλικό Σύλλογο. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα.

Ευχόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα, που πραγματοποιεί.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε