Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: “Ξεχάστε αυτά που ξέρατε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η “μουρμούρα” στην ομάδα.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός εμφανίστηκε ανακουφισμένος που τα λάθη της ομάδας του δεν στάθηκαν ικανά να στερήσουν την πρόκριση, στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, στάθηκε περισσότερο στα…παράπονα για τις αλλαγές και τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε άλλες θέσεις από τις “φυσικές” τους, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα αφήσει τη “μουρμούρα” να κάνει την εμφάνιση της και φέτος μέσα στην ομάδα.

“Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν έτσι. Χάσαμε το κέντρο. Κανείς δεν έκανε κίνηση χωρίς τη μπάλα. Όλο αυτό δημιούργησε φόβο. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική για έναν παίκτη. Ιδιαίτερα για όλη την ομάδα. Τον Γκέντσογλου τον έβαλα και περίμενα να ήταν πιο δυνατός. Ήταν πολύ χαλαρός, όμως. Αλλά δεν τον κατηγορώ. Ναι, δεν ήταν η θέση του, αλλά πρέπει να παίζει δυνατά. Δική μου, όμως, είναι η ευθύνη.

Μετά είναι οι μουρμούρες. Πάλι τα ίδια. Αυτά θα σταματήσουν κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Εμένα οι μουρμούρες δεν με πειράζουν, αλλά μπορεί να πειράζει την ομάδα. Δεν θα το αφήσω. Εξηγώ στα παιδιά, ποια η φιλοσοφία της ομάδας. Θα φύγουμε από αυτά. Αν δεν φύγουμε θα μείνουμε εκεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες”, δήλωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε