Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Το “ψηστήρι” σε Νεϊμάρ και η… διαγραφή από Μέσι!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, όσον αφορά το μέλλον του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Μένει ή φεύγει ο Βραζιλιάνος;

Το “σήριαλ” της μετεγγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί φαίνεται πως δεν θα ξεκαθαρίσει εύκολα, αφού οι πληροφορίες που “βγαίνουν” από την Ισπανία δεν βάζουν την υπόθεση σε μια συγκεκριμένη πορεία.

Την ώρα που κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Νεϊμάρ εξέφρασε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα την πρόθεση του να αποχωρήσει από τους Καταλάνούς, κάποια άλλα τον έφερναν κοντά στην παραμονή.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της “Sport” αναφέρει πως οι Μέσι και Σουάρες προσπάθησαν να μεταπείσουν τον 25χρονο Βραζιλιάνο, σε συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της Μπάρτσα στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως του άλλαξαν γνώμη!

Την ίδια ώρα όμως, ο λογαριασμός του Λιονέλ Μέσι στο Instagram “άδειασε” από τις φωτογραφίες του Αργεντινού με τον Νεϊμάρ. Να θυμίσουμε πως ο ένας από τους λόγους που ο Νεϊμάρ εμφανίζεται πως θέλει να φύγει από τους “μπλαουγκράνα” είναι πως θέλει να βγεί από τη.. σκιά του Αργεντινού επιθετικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε