Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπασκόνια – Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκη” δοκιμασία στη Βιτόρια

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Μόλις δυο 24ωρα έχουν περάσει μετά τη νίκη επί της Αρμάνι και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπασκόνια στην Βιτόρια (22:00, NewsIt.gr, Novasports2ΗD), ζητώντας την τρίτη σερί του νίκη στην Euroleague.

Να τριτώσει το… καλό! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια, για το 2ο ευρωπαϊκό του παιχνίδι της εβδομάδα, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφει λοιπόν στην Ισπανία, στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι τους στη διοργάνωση, μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πλήρης και θέλει να δώσει συνέχεια στις τελευταίες θετικές εμφανίσεις. Την περσινή σεζόν, οι Πειραιώτες είχαν δοκιμαστεί δύο φορές στη Βιτόρια μετρώντας μία νίκη (στο Top 16) και μία ήττα (στη regular season).

Από την πλευρά του οι Βάσκοι προέρχονται από μια τεράστια νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία όμως ξόδεψαν ενέργεια και χρειάστηκε να παλέψουν πάνω στο παρκέ. Για τους Βάσκους, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μπαρνιάνι και Μπομπουά.

Από πλευράς προϊστορίας, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα με 18 νίκες και 14 ήττες σε προηγούμενες συναντήσεις τους κόντρα στους Βάσκους, ενώ μέσα στην Βιτόρια οι γηπεδούχοι μετρούν 11 νίκες και οι Πειραιώτες 5, με τελευταία στο περσινό Top – 16.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη

ΤΣΣΚΑ Μ. – Ούνικς Καζάν (20:00, Novasports5HD)
Νταρουσάφακα – Έφες Αναντολού (20:15, Novasports4HD)
Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μ. (21:45, Novasports3HD)
Μπασκόνια – Ολυμπιακός (22:00, Novasports2ΗD)

Παρασκευή

Γαλατάσαραϊ – Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports2ΗD)
Ζαλγκίρις Κάουνας – Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00, Novasports4HD)
Παναθηναϊκός Superfoods – Ερ. Αστέρας (21:15)
Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ (22:00, Novasports1HD)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε