Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Μπήκε ο Φουστέρ! – Τέλος το ροτέισον στους τερματοφύλακες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στην διάθεση του Ζαρντίμ για το ματς με την Ξάνθη. Σταματάει το ροτέισον στους τερματοφύλακες με τον Κάρολ να παίρνει φανέλα βασικού. Τιμάει τον Ζιοβάνι ο Ολυμπιακός.

Με τον Νταβίντ Φουστέρ να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη.

Παράλληλα θετικά είναι τα μηνύματα για τον Ζαρντίμ και από τους υπόλοιπους τραυματίες.  Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Χοσέ Χολέβας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα αλλά ανέβασαν ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ αερόβιο πρόγραμμα μόνο έκανε ο Τάσος Παπάζογλου, ενώ ο Κοντρέρας ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ομάδα της Χιλής ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από κει και πέρα, φαίνεται πως αλλάζει η τακτική του Ζαρντίμ να χρησιμοποιεί διαφορετικό τερματοφύλακα στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και διαφορετικό στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί στα επόμενα κρίσιμα ματς τον Ρόι Κάρολ, με τον Μπάλαρτζ Μέγιερι να περιμένει την ευκαιρία του.

Στην Ελλάδα ο Ζιοβάνι – “Περιμένω πως και πως να μπω στο Καραϊσκάκης”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε