Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπόλονι: Άντε και του χρόνου με Τσέλσι – Γιουνάιτεντ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Τότεναμ στην Τούμπα. Κλειστά… χαρτιά από τον Ρουμάνο, που υποστήριξε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει αφήσει πίσω του την ήττα από τον Εργοτέλη.
Ο Μπόλονι επισήμανε ακόμα πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να αντιμετωπίσει το ίδιο σοβαρά τις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ πέταξε και την ατάκα “Άντε και του χρόνου ελπίζω να παίζουμε με Τσέλσι-Γιουνάιτεντ!”
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα πλάνα του: “Γιατί είναι δεδομένο τι θα χρησιμοποιήσω εγώ αύριο; Αφενός δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε όλους τους παίκτες και δεν είναι και καλό. Δεν θα βάλω ας πούμε τον Μαλεζά αύριο αριστερό εξτρέμ. Το ροτέισον που πρέπει να γίνει με προϋποθέσεις. Έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών και το επίπεδό τους. Ίσως να ζητήσω κάποιους παίκτες από την Τότεναμ… Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στην ομοσπονδία. Αν δείτε το πρόγραμμα που έχουμε όταν παίζουμε στο Καζάν θα το καταλάβετε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα πρέπει να παίζουμε μόνο το Σαββατοκύριακο ενώ σε άλλα πρωταθλήματα γίνονται αγώνες και μεσοβδόμαδα. Πρέπει να το συζητήσω με τη διοίκηση”.

Για το που πρέπει να ρίξει περισσότερο βάρος στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη: “Νομίζω ότι ο προπονητής είπε κάτι τέτοιο για αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Αργότερα όταν η ομάδα του θα είναι στις πρώτες θέσεις και θα διακρίνεται στο Europa League. Κατά τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιχνίδια αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεσαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και ελπίζω του χρόνου να αντιμετωπίσω τη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στους ομίλους γιατί θέλαμε να το δώσουμε σαν δώρο στους φιλάθλους. Και στο πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα”.

Για τις απουσίες του “Δικεφάλου”: “Είναι ένα πρόβλημα. Όλοι οι τραυματισμοί είναι πρόβλημα. Αν δούμε ποιοι έχουν πρόβλημα, είναι ο Λάζαρ που δεν έχει κάτι μυϊκό και ο Αθανασιάδης που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Θα δούμε πως θα πάνε”.
 
Για το αν πιστεύει ότι η καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας θα επηρεάσει τους Άγγλους και δη τους νεαρούς: “Αυτό είναι το παιχνίδι τους για να αποδείξουν. Για τον ΠΑΟΚ αύριο είναι Κυριακή γιατί την Κυριακή όλοι πάνε στην εκκλησία και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έτσι πάνε στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα μου θα έχει μία καλή λειτουργία”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε