Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ντέρμπι” σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με τις αναμετρήσεις Εργοτέλης – Ξάνθη και Ηρακλής – Λάρισα ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.

Ο Εργοτέλης που “ρέφαρε” την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης με το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται την Ξάνθη που είναι η μοναδική ομάδα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague που μετράει ως τώρα δύο ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι αναζητούν τους πρώτους του βαθμούς εντός έδραςμε τον Νίκο Καραγεωργίου να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα καθώς είδε με ικανοποίηση τον Σάντεϊ Ολίσε να ενσωματώνεται στην αποστολή και ίσως τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα.

Στην αντίπερα όχθη, η Ξάνθη ταξίδεψε στην Κρήτη με στόχο το πρώτο τρίποντο αν και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κωστούλας, Κιντάνα, Έλινγτον και Βάλλας.

Σπουδαίο ματς στο Καυτανζόγλειο μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ηρακλής έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι κανείς αντίπαλος δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για τελευταία φορά. Η ΑΕΛ δίνει το πρώτο εκτός έδρας ματς της χρονιάς και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Γηραιός αν και αντιμετώπισε χιλιάδες προβλήματα στην προετοιμασία του εντούτοις στις πρώτες αγωνιστικές έχει δώσει χαρά στον κόσμο του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ηλιάδη αλλά και στον πρωταγωνιστή των δύο πρώτων αγωνιστικών, Καρίμ Σολτάνι.

Η Λάρισα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καβάλα να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της. Το έργο των παικτών του Παπακώστα μόνο εύκολο δεν είναι. Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει ένα δικό της παιδί, τον Μαρίνο Ουζουνίδη που μέχρι πέρυσι ήταν στον πάγκο της. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού και ο Γιαν Μπλάζεκ ενσωματώθηκε στην αποστολή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε