Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Νυστέρι” για Κωνσταντόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα χειρουργηθεί την Τετάρτη στην μέση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν στην προπόνηση της Τρίτης Καφές και Γκέντσογλου. Εξηγήσεις από Χιμένεθ και… στήριξη από Αδαμίδη.
Εξηγήσεις από Χιμένεθ και… στήριξη από Αδαμίδη

Στο χειρουργικό τραπέζι θα ξαπλώσει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για να υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση.

 
Ο “Dimi” αποφάσισε -από κοινού, με το ιατρικό τιμ της ομάδας- να χειρουργηθεί, τελικά την Τετάρτη, προκειμένου να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα στη μέση του, αφού η θεραπεία του δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα…

Αυτό σημαίνει ότι ο γκολκίπερ της Ένωσης θα κάνει να… φορέσει γάντια περισσότερο από ένα μήνα!

 
Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για τον Μανόλο Χιμένεθ, τόσο για το ματς με την Στουρμ Γκρατς, όσο και για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.
 
Οι Καφές και Γκέντσογλου έκαναν την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Γεωργέας συνέχισε την φυσιοθεραπεία του μετά την διάταση που υπέστη στην Τούμπα.
 
Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15 λεπτά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε