Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Αστέρας “άλωσε” το Περιστέρι – Έντονες διαμαρτυρίες από Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Έπρεπε να φτάσουμε στην 19η αγωνιστική για να γνωρίσει ο Ατρόμητος την πρώτη ήττα στην έδρα του (1-0) από τον Αστέρα Τρίπολης. Το γκολ του Μπαρτολίνι έδωσε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στους Αρκάδες. Παράπονα για την διαιτησία από τους γηπεδούχους, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι στον Μήτρογλου (87′)
Ο Σάκης Τσιώλης έβαλε… δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, δεν της επέτρεψε να έχει την γνωστή της καλή ανάπτυξη και πήρε αυτό το πολύτιμο “τρίποντο”
 
οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9′ με την κεφαλιά του Μπαρτολίνι, κάτι το οποίο προκάλεσε εκνευρισμό στις κινήσεις των γηπεδούχων. Στην συνέχεια οι Περιστεριώτες πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Χακόμπο.
 
Μάλιστα, οι “κυανόλευκοι” δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σε ολόκληρο το ημίχρονο μια καλή ευκαιρία, ενώ οι Αρκάδες έφτασαν σε δυο περιπτώσεις κοντά στο 2-0, αλλά ο Ιτανζ δεν το επέτρεψε να συμβεί.
 
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές, ο Αστέρας έμεινε πίσω και έτσι το παιχνίδι απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον, όσο και… νεύρα. Το γκολ όμως δεν ερχόταν για την ομάδα του Δώνη, η οποία έμεινε με δέκα παίκτες στο 67′, μετά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τάτου για διαμαρτυρία).

Η αριθμητική υπεροχή των φιλοξενούμενων δεν τους… ώθησε στο να γίνουν πιο επιθετικοί, την ίδια ώρα που οι Περιστεριώτες συνέχισαν τις επιθέσεις τους. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην φάση του 87, εκεί που ο Πουλίδο ανέτρεψε τον Μήτρογλου μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Έλληνα επιθετικό.
 
Η λήξη του αγώνα βρήκε τον Αστέρα να πανηγυρίζει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και τον Γιώργο Σπανό να… επιτίθεται λεκτικά στον διαιτητή Βοσκάκη, τον οποίο ακολούθησε με “’αγριες διαθέσεις” μέχρι τα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (46’ Αναστασάκος), Τομάς, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν (71’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Μήτρογλου, Καραγκούνης (46’ Μπρίτο). 

Αστ. Τρίπόλης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Πουλίδο, Ράγιος (90’ Φορμίκα), Αλβάρες, Ουσέρο, Σολάκης (57’ Περόνε), Μπρέσκα (78’ Λαδάκης). 

Διαιτητής: Βοσκάκης 
Βοηθοί: Μπιτσίδης, Σταμάτογλου 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε