Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Κόκκαλης γύρισε και αναλαμβάνει δράση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η επιστροφή του προέδρου του Ολυμπιακού από τις ολιγοήμερες διακοπές του, δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα των ερυθρόλευκων. Στην προπόνηση βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει να αντιμετωπίσει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 15 χρόνων και είναι εξαιρετικά σημαντικός ο τρόπος που θα χειριστεί όλα τα θέματα που καίνε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να αναλάβει άμεσα δράση. Αρχικά θα συναντηθεί με τους άμεσους συνεργάτες του για να χαράξουν την πορεία πλεύσης.

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, όπως όλα δείχνουν, θα την καλύψει ο ίδιος μετά το προσωρινό; ναυάγιο των συζητήσεων με τον Λαυρεντιάδη.

Το θέμα προπονητή είναι αυτό που φαίνεται να καίει περισσότερο τον Σωκράτη Κοκκαλή και γι’ αυτό θα προσπαθήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τελειώνει την υπόθεση αυτή, έστι ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Πάντως ο πρόεδρος της ομάδας έχει στο μυαλό του και την πρωτιά στα πλέι οφ και γι’ αυτό βρέθηκε στην προπόνηση των παικτών στο Ρέντη.

Μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τον Ανδρέα Νινιάδη, ωστόσο δεν τα είπε με τους ποδοσφαιριστές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε