Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ντέμης για το ταξίδι της ΑΕΚ στην… καρδιά του πολέμου

ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/
ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/

Πριν από 18 χρόνια η ΑΕΚ έκανε απίστευτο ταξίδι στο εμπόλεμο Βελιγράδι, εκεί όπου έστειλε παγκόσμιο μήνυμα… ειρήνης μέσω του φιλικού με την Παρτιζάν, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη. Ο Ντέμης Νικολαΐδης συμμετείχε σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή για την Ένωση, την οποία και σχολίασε…

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής του στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” στις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε -ως παίκτης της ΑΕΚ- ταξιδεύοντας στο Βελιγράδι.

“Μας σταματούσαν πριν φτάσουμε στο γήπεδο με το πούλμαν και είχαν ψωμί αλάτι κι ένα δικό τους ποτό για να μας καλωσορίσουν. Ήμασταν τρία πούλμαν. Στα σύνορα νομίζω ότι είχαν κρατήσει το πούλμαν των δημοσιογράφων για δυο-τρεις ώρες, ίσως να το είχαν κάνει και επίτηδες. Βιαζόμασταν για να φύγουμε από εκεί.

Ξεκινήσαμε από Βουδαπέστη, το ένα πούλμαν με καθυστέρηση κι εμείς φύγαμε γιατί έπρεπε να φτάσουμε για το ματς. Χαρήκαμε που διακόπηκε το παιχνίδι από τους φιλάθλους γιατί μετά υπήρχε μια εκδήλωση που έπρεπε να πάμε και στη συνέχεια έπρεπε να φύγουμε.

Είχα πάει πριν δέκα χρόνια γιατί σπούδαζε η αδερφή μου ήταν μια πανέμορφη πόλη και την προηγούμενη φορά με την ΑΕΚ η διαφορά ήταν τεράστια στις εικόνες, αφού μιλάγαμε για μια βομβαρδισμένη πόλη. Το θέαμα για να φτάσουμε στο γήπεδο ήταν σοκαριστικό. Οι φίλαθλοι μπήκαν από χαρά στο γήπεδο τρέχοντας με σημαίες. Είχε περίπου 20.000 κόσμο. Δεν θυμάμαι τίποτα από το ματς”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε