Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο ΠΣΑΚ κατέθεσε πρόταση να αναλάβει τη διάθεση των προσκλήσεων του τελικού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι μπασκετμπολίστες θέλοντας να δώσουν λύση και να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έστειλαν επιστολή προτείνοντας να διαθέσουν οι ίδιοι τις προσκλήσεις για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα γιορτής στο γήπεδο.

Η επιστολή του ΠΣΑΚ:

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στην προσπάθειά του να διασφαλίσει την ποιότητα του αθλήματος, την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των φιλάθλων προτείνει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση των προσκλήσεων για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου μπάσκετ, με στόχο την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας και όχι έντασης και αντιπαράθεσης.

Είμαστε σίγουροι ότι θα διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλη διαδικασία με μοναδικό σκοπό το όφελος του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε.

Πρόθεσή μας είναι να συμμετέχουν αθλητές από Ακαδημίες ομάδων, δημοτικά σχολεία, παράγοντες, εν ενεργεία αθλητές & αθλήτριες, οι σύνδεσμοι προπονητών, διαιτητών, κριτών και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών καθώς και ο Σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας “Πελαργοί”. Πιστεύοντας ότι θα αντιμετωπίσετε θετικά την πρότασή μας, αναμένουμε την απάντησή σας.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε