Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ποκετίνο απάντησε στον Κόντε

Ο Ποκετίνο απάντησε στον Κόντε

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, κάτι που αποδεικνύεται από την ταπεινότητα, με την οποία συμπεριφέρεται, παρά το σπουδαίο έργο που έχει παράξει τα τελευταία χρόνια στην Τότεναμ.

Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός δεν …κατάφερε ν’ αντισταθεί στην -ομολογουμένως- προκλητική τοποθέτηση του Ιταλού συναδέλφου του της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε. Ο τεχνικός των «μπλε» δήλωσε πρόσφατα πως «δεν θα είναι τραγωδία εάν η Τότεναμ δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο μέσα στην χρονιά, καθώς οι προσδοκίες των ανθρώπων της είναι μικρότερες απ’ αυτές των ανθρώπων της Τσέλσι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Αρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι». Και η απάντηση του Ποκετίνο ήταν άμεση…

«Δεν είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να μιλά για άλλες ομάδες και άλλους προπονητές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 45χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Προτιμώ να σέβομαι. Και περιμένω κάτι αντίστοιχο από τους ανθρώπους, με τους οποίους είμαστε ανταγωνιστές. Για τους συλλόγους που έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα, οι προσδοκίες και η πίεση είναι έντονες. Ετσι ακριβώς συμβαίνει και μ’ εμάς».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε