Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Σάντος απάντησε στις κριτικές! “Προτιμώ να μην παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο…”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας απαντά σε όσους τον κατηγορούν πως οι Ίβηρες δεν έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους…

Με αφορμή την συνάντηση της Πορτογαλίας με την Ρωσία για το Confederations Cup, ο Φερνάντο Σάντος υπενθύμισε στους πάντες ότι οι Ίβηρες παίζουν με τους ίδιους παίκτες που κέρδισαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γαλλία.

“Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω μια απάντηση από τους παίκτες, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν, όπως κάνουν πάντα … Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από ένα χρόνο, αυτοί οι παίκτες έγραψαν την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Η εμπιστοσύνη μου σε αυτούς είναι απεριόριστη, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος για ένα χρόνο ετοιμάζεται αποκλειστικά γι αυτό το τουρνουά και το Παγκόσμιο Κύπελλο”, είπε αρχικά ο Σάντος.

“Προτιμώ να μην παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαι πρωταθλητής Ευρώπης, από το να παίζουμε καλά και να μην είμαι. Ξέρω τι είναι όμορφο και τι είναι άσχημο. Επειδή έχω κάνει 21 επίσημες εμφανίσεις με την εθνική ομάδα και είχαμε μια ήττα και τρεις ή τέσσερις ισοπαλίες … Νομίζω ότι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την ποιότητα της ομάδας μου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε