Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Σάντος κάλεσε Χριστοδουλόπουλο – Αγωνία για Χολέμπας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα δύο ματς με Βοσνία και Σλοβενία. Την Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού – Φόβοι για θλάση

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να πάρει κάποιον αμυντικό στη θέση του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τα δυο ματς με Βοσνία και Σλοβενία, θεωρώντας πως μπορεί να καλυφθεί το αγωνιστικό κενό από τους παίκτες που έχει ήδη στην διάθεση του.

Έτσι, προτίμησε να καλέσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ανήκει στην ευρύτερη ομάδα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται πάντα υπό παρακολούθηση και στα σχέδια του Σάντος και που σκόραρε και τα δύο τέρματα του Παναθηναϊκού στη Ξάνθη.

Να τονίσουμε πως υπάρχει αγωνία στην Γαλανόλευκη, όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στο δικέφαλο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αμυντικός των “ερυθρόλευκων” θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις και αν αυτές δείξουν θλάση, τότε ο Σάντος θα αναγκαστεί να καλέσει αντικαταστάτη, με τον Γιώργο Τζαβέλα της Μονάκο να φαντάζει η πιο πιθανή επιλογή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε