Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Σισέ “κρυφοκοιτάζει” Παναθηναϊκό! “Μπορώ ακόμα να παίξω”

ΦΩΤΟ @paofc_
ΦΩΤΟ @paofc_

Ο Γάλλος παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και έδειξε άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση για χάρη του “τριφυλλιού”.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA: “Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρεθώ εδώ σήμερα, να έρθω για να δω την αγαπημένη μου ομάδα, είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα να είμαι εδώ σήμερα”.

Ο Γάλλος συνέχισε, αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος: “Πάντα υπάρχει αισιοδοξία. Ξέρω ότι πρέπει η ομάδα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, δεν είναι κάτι που είναι αδύνατο. Είμαστε μεγάλος σύλλογος, έχουμε μεγάλη ομάδα και σίγουρα υπάρχει ελπίδα”

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό από άλλο πόστο, έβγαλε την… είδηση: “Σαν ποδοσφαιριστής, έχω ιδέες. Έκανα την εγχείρησή μου, νιώθω καλά και μου λείπει το ποδόσφαιρο. Αν βρω ένα πρότζεκτ ή κάτι που να με ενδιαφέρει, μπορεί να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν η ομάδα θα ενδιαφερθεί, αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως μπορώ ακόμα να παίξω και να σκοράρω. Αυτό το ξέρω”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε