Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο νέος είναι ωραίος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε μία βραδιά αφιερωμένη στον Ότο Ρεχάγκελ η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 1-0 του Καναδά στην Λάρισα με κορυφαίο και σκόρερ τον Φετφατζίδη. Δείτε το βίντεο.

 
Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρώην ομοσπονδιακό τεχνικός που οδήγησε την Εθνική σε μεγάλες επιτυχίες, βραβεύτηκε από την ΕΠΟ. Αρκετά ευδιάθετος ο Ότο Ρεχάγκελ συνοδευόμενος από τον Γιάννη Τοπαλίδη είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Φερνάντο Σάντος ενώ αποθεώθηκε από τους διεθνείς και τον κόσμο που βρέθηκε στο “AEL FC Arena”.
 
Η αναμέτρηση με τον Καναδά αποτελούσε μία καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει ο Πορτογάλος τεχνικός πρόσωπα και σχήματα. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο την παράσταση έκλεψαν οι “μικροί”. Με τον Νίνη να προσθέτει ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και να συνεργάζεται άψογα με τον Φετφατζίδη η Εθνική δημιούργησε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια.
 
Στο 63ο λεπτό ο Γιάννης Φετφατζίδης με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ενώ ο μέσος του Ολυμπιακού λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ ένα λεπτό αργότερα σε τετ α τετ με τον Καναδό τερματοφύλακα.
 

 
Παρά τις χαμένες ευκαιρίες το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος διατηρώντας τον Φερνάντο Σάντος αήττητο στον πάγκο της Εθνικής.

Ελλάδα (Σάντος): Σηφάκης (46′ Χαλκιάς), Τοροσίδης (46′ Βύντρα), Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Καραγκούνης, Νίνης, Κατσουράνης (46′ Καφές), Σαλπιγγίδης (46′ Μήτρογλου, 70′ Γεωργιάδης), Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος (61′ Κονέ).

Καναδάς (Στίβεν Χαρτ): Μπόργιαν, Πίτερς, Καν, Γιάνκοβιτς, Τζόνσον, Τζάκσον (65’ Έντγκαρ), Χάτσινσον, Ντε Ροσάριο (46’ Φρεντ) , Σίμπσον (77’ Ρίκετς), Όσεαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε