Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο πόλεμος των… κύκλων – “Κόντρα στην απόλυτη ομοψυχία ο Παναθηναϊκός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε όσα διέρρευσαν από “κύκλους” του Παναθηναϊκού περί υπονόμευσης της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 Αφού οι “πράσινοι” κοινοποίησαν την δυσαρέσκεια τους –μέσω κύκλων- για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ήρθε και η άμεση απάντηση του Ολυμπιακού.

 
Οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για προσπάθεια κάλυψης της αγωνιστικής αποτυχίας του Παναθηναϊκού και για ενέργειες κόντρα στην απόλυτη ομοψυχία.
 
Μάλιστα, εκφράζουν την απορία για την στάση που κράτησε ο Δημήτρης Γόντικας που ήταν παρών κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, στο περιθώριο της σημερινής κλήρωσης.
 
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:
 
“Προφανώς, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εφόσον υιοθετεί τα φερόμενα από κύκλους, θέλοντας για άλλη μια φορά να καλύψει το γεγονός ότι απέτυχε αγωνιστικά και η ομάδα της αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ από μια μέτρια ομάδα και επίσης, θέλοντας να καλύψει και τα εσωτερικά της προβλήματα, περιέργως κόντρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ομοψυχία και ομοφωνία που υπήρξε στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας καταφέρεται με απαράδεκτο τρόπο κατά του μόνιμου στόχου της, Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Επίσης προκαλεί απορία και ερωτηματικά το εάν ο κ. Γόντικας, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συμφωνεί με όσα φέρονται να υποστηρίζουν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ήταν μπροστά στην ομιλία του προέδρου της Λίγκας και δεν ανέφερε το παραμικρό, όταν πήρε το λόγο.
 
Τέλος, για να τονίσουμε ότι ο κύριος Μαρινάκης είναι ξεκάθαρα υπέρ της κάθαρσης, όχι από τώρα, αλλά από την αρχή της υπόθεσης αυτής”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε