Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολιμπίκ – ΠΑΟΚ, Στανόγεβιτς: “Κανείς πάνω από την ομάδα”

Ολιμπίκ – ΠΑΟΚ, Στανόγεβιτς: “Κανείς πάνω από την ομάδα”

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν όρισε τον πήχη για την προσεχή σεζόν στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, για τον γ’ προκριματικό του Europa League στο Κίεβο.

«Για να θέσουμε ξεκάθαρα τους στόχους θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Έχουμε πολλές μέρες ακόμη. Μετά θα δούμε κάποιες αλλαγές ακόμη. Χρειαζόμαστε κάποιους νέους παίκτες και το κλαμπ δουλεύει γι’ αυτό. Πάμε βήμα-βήμα», είπε σε σχετική ερώτηση.

Για την αγωνιστική κατάσταση της δικής του ομάδας είπε: «Είμαστε έτοιμοι, γενικά, για το πρώτο παιχνίδι. Φυσικά χρειάζεται χρόνος για να φτιάξεις την ομάδα όπως θες στην πορεία, αλλά είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο που βρισκόμαστε για το σημείο της σεζόν που είμαστε και γι’ αυτά τα παιχνίδια. Το πρώτο ματς είναι πάντα δύσκολο, αλλά έχουμε λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι». 

Ο Σέρβος τεχνικός απέφυγε να αποκαλύψει τα πλάνα του για το βασικό σχήμα. «Είναι λογικό οι αντίπαλοι να ξέρουν πώς αγωνιζόμαστε. Θα παίξουμε με παρόμοιο τρόπο με πέρσι. Θα είναι η σύνθεση κοντά σε αυτή που είχαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά, θα δούμε μέχρι αύριο τη βασική ενδεκάδα», τόνισε. 

Ερωτηθείς πόσο ψηλά στοχεύει στην Ευρώπη και αν έχει θέσει προτεραιότητες μεταξύ αυτής και των εγχώριων στόχων απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία και στοχεύει ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Είμαι εδώ για να βελτιώσω την ομάδα και να πάμε καλύτερα από πέρσι κάνοντας κάποιες αλλαγές». 

Για τη δική του επιστροφή στα Κύπελλα Ευρώπης μετά από μια τετραετία είπε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ευρώπη μετά από τέσσερα χρόνια. Με την Παρτιζάν είχαμε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά και κάποια άσχημα, όπως συμβαίνει με όλους τους προπονητές. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω και πάλι στα Κύπελλα Ευρώπης».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση για τον Ουάρντα είπε: 
«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τον Ουάρντα. Κανένας δεν μπορεί να θέσει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Είμαι νέος προπονητής και θα δώσω σε όλους ευκαιρίες. Όμως αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε