Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το ματς της σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε (19:30, Cosmote Sport 3) η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, προκειμένου να ολοκληρώσει τη χρονιά με την κατάκτηση ενός τίτλου, με το έργο της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ μόνο εύκολο να μην είναι κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι έχουν ανεβάσει στροφές μετά την έλευση του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, προκειμένου να έχουν το πάνω χέρι στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, με τον Ισπανό τεχνικό να αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας, με τους Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες και Τσιγκρίνσκι ή Κολοβέτσιο να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Οι Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι στα χαφ, στα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας, ενώ πίσω από τον Αραούχο που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι ο Μάνταλος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε