Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: MVP στο Europa League o Ανσαριφάρντ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, αναδείχθηκε στην ψηφοφορία των φιλάθλων, κορυφαίος παίκτης αυτής της εβδομάδας στο Europa League, αφού ήταν αυτός που οδήγησε τους Πειραιώτες στη νίκη με 3-0 (σκόραρε δύο φορές) στην Άγκυρα κατά της Οσμανλίσπορ.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπεσίκτας. Εκτός της διάκρισης που έτυχε ο Ιρανός επιθετικός από την UEFA, ακόμη ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αλμπέρτο Μποτία, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα αυτής της εβδομάδας, μαζί με τον Γιάννη Γιαννιώτα του ΑΠΟΕΛ.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας και στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να τους πω ευχαριστώ και ότι είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Όμως πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα όλο αυτό γιατί πρέπει να συνεχίσουμε και γιατί έχουμε μπροστά μας πολλά ματς τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Γιουρόπα και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και τον κόσμο μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας”, είπε ο Ιρανός άσος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε