Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Σπανούλη οι “ερυθρόλευκοι”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η επιστροφή του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη, είναι η ευχάριστη είδηση στον Ολυμπιακό πριν από τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 4/6, 21:00). Ο “Kill-Bill” απουσίασε λόγω αμυγδαλίτιδας από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (1/4) στο ΟΑΚΑ, όταν οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά.

 

 Πλέον, ο ηγέτης της ομάδας του Πειραιά είναι καλά, προπονήθηκε και τίθεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου με στόχο το 2-1. Μόλις 500 εισιτήρια απομένουν για το ντέρμπι «αιωνίων», τα οποία αναμένεται να διατεθούν πριν το τζάμπολ εν αντιθέσει με τον πρώτο τελικό που είχαν μείνει περίπου 2.000 εισιτήρια. «Να προστατεύσουμε το σπίτι μας» έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ερικ Γκριν, ο οποίος είχε σημειώσει 21 πόντους με 5/6 τρίποντα εν τη απουσία του Σπανούλη, στο ΟΑΚΑ.

«Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μπροστά μας έχουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε στο 1-1 και πλέον η σειρά επιστρέφει στο σπίτι μας, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε. Ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα πέρσι στις 21 Ιουλίου και στη συνέχεια ήρθα πάλι τον Αύγουστο. Είμαι εδώ δηλαδή σχεδόν 11 μήνες και πραγματικά έχουμε περάσει μαζί με τους συμπαίκτες μου όλη τη σεζόν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, άσχημες και όμορφες στιγμές, έχουμε μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια, τα ίδια δωμάτια στα ξενοδοχεία, έχουμε κάνει αμέτρητα ταξίδια και έχουμε δώσει δεκάδες ματς. Κοιτώντας πίσω, η χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Μετρώντας τις ώρες, περισσότερες περάσαμε στο ΣΕΦ, παρά με τους δικούς μας ανθρώπους. Το ΣΕΦ είναι το σπίτι μας και πρέπει να το προστατεύσουμε, να το υπερασπιστούμε και να κάνουμε το 2-1 στη σειρά. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου και να μας βοηθήσει με τη φωνή του να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε