Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πρώτο δείγμα θετικό! Άνετη νίκη επί της αδύναμης Χορν

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της αδύναμης Χορν με 4-1 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του.

Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ άρεσε στο πρώτο τεστ της, αφήνοντας καλές εντυπώσεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας απέναντι στην αυστριακή ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.

Ο Ισπανός τεχνικός δωσε χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές. Παρέταξε στην αρχή της αναμέτρησης μία 11άδα την οποία και αντικατέστησε με μια άλλη 11άδα στο β’ ημίχρονο. Ο Άλαν Πουλίδο σημείωσε το 1ο γκολ της χρονιάς μόλις στο 5ο λεπτό ενώ ο Μεξικανός έβαλε ένα ακόμη. Το δρόμο για τα δίχτυα βρήκε και ο Φορτούνης με καταπληκτικό γκολ-φάουλ αλλά και ο Γιαννιώτας που σκόραρε με κεφαλιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Μποτία, Βούρος, Φιγκέιρας, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης, Μανθάτης, Πάρντο, Πουλίδο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (Βίκτορ Σάντσεθ): Χουτεσιώτης, Γούτας, Σιόβας, Τσιμίκας, Μπέρτος, Ανδρούτσος, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Γιαννιώτας, Σεμπά, Ολαϊτάν.
ΧΟΡΝ: Πέτερναν, Χάβενααρ, Ντένερ, Βάλτσι, Τακουσνάντι, Άντρα, Γιασίντα, Ιγιομπόσα, Σάτι, Τάνο, Σουλιμάνι.

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΧΟΡΝ 4 – 1 * 27/6/2016 * 19.00
ΓΗΠΕΔΟ: Αξάμς
ΣΚΟΡΕΡ: 5′ Πουλίδο, 23′ Πουλίδο, 34′ Φορτούνης, 56′ Γιαννιώτας / 55′ Τάνο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Γκάμπερ (Αυστρία)
ΒΟΗΘΟΙ: Εμ. Μπάρσαν (Αυστρία), Γιοβ. Γιάνκοβιτς (Αυστρία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / 81′ Γιούτιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / –
ΔΟΚΑΡΙΑ: – / –

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά το τέλος του αγώνα:

“Επιστρέψαμε στην ελληνική οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πραγματικά δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε. Είναι καιρός μόνο για δουλειά και πρέπει να βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους”, είπε αρχικά.

Για τα πρώτα του συμπεράσματα: “Είναι το πρώτο ματς, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε τη φυσική μας κατάσταση. Σήμερα είδα καλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, βγάλαμε πράγματα που δουλέψαμε στην άμυνα και στο επιθετικό κομμάτι”.

Για το αν περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»: “Όπως είπα και πριν είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε ζήσει και εγώ και ο βοηθός μου μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας μέσω της απόδοσης και των αποτελεσμάτων που θα φέρει η ομάδα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε