Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ορίστηκε το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ισπανική Λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής η οποία περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή της Primera division.

Το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό ο τίτλος του πρωταθλητή της Primera Division, αφού τότε θα γίνει το μεγάλο Clasico μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα στο “¨Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Με δέκα αγώνες να μένουν για τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην Ισπανία, η Ρεάλ είναι στην κορυφή με δύο βαθμούς περισσότερους αλλά κι ένα ματς λιγότερο από τους Καταλανούς. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως όποιες απώλειες κι αν υπάρξουν στον επόμενο μήνα για τις δυο διεκδικήτριες, το μεγάλο ντέρμπι της 23ης Απριλίου (21:45 ώρα Ελλάδας) θα αποτελέσει το ματς που -λογικά- θα κρίνει τον τίτλο.

Το συγκεκριμένο θα είναι το υπ΄αριθμόν 233 clasico, με την ιστορία να… γέρνει οριακά στην πλευρά της Ρεάλ, η οποία έχει 93 νίκες έναντι 90 της Μπαρτσελόνα.

Ο αγώνας θα γίνει την εβδομάδα που ολοκληρώνονται οι προημιτελικοί του Champions League. Την Τρίτη 18/4 θα έχει διεξαχθεί η ρεβάνς Ρεάλ-Μπάγερν και μία ημέρα αργότερα (19/4) το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε