Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το μοιραίο λάθος και το σερί στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το μοιραίο λάθος και το σερί στην Τούμπα

Το κόρνερ… δώρο του επόπτη Ευθυμιάδη έδωσε την ευκαιρία στον Μάτος να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να δώσει μια ακόμα νίκη στους Θεσσαλονικείς κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πήγε στην Τούμπα “διαβασμένη” από τον Μοράις αλλά και σωστά στημένη για να μην χάσει. Η Ένωση είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τους Αλμέιδα (στη λήξη του πρώτου μέρους) και στο δοκάρι του Χριστοδουλόπουλου, αλλά τελικά δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά… χαμογέλασε στο φινάλε της αναμέτρησης -σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό- αλλά αυτό προήλθε από τραγικό λάθος του επόπτη Ευθυμιάδη. Η Ένωση διαμαρτύρεται δικαίως για το λανθασμένο κόρνερ που δόθηκε στους Θεσσαλονικείς, αφού στη συνέχει ήρθε το γκολ-μαχαιριά του Μάτος.

Έτσι, ο “δικέφαλος του Βορρά” πήρε σημαντική “ανάσα” για τη συνέχεια, έμεινε… ζωντανός στο στο κυνήγι του τίτλου και συνέχισε να ‘χτίζει” ένα “δυνατό” σερί κόντρα στην ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ μετράει 9 διαδοχικές νίκες στην Τούμπα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Ένωση για ματς πρωταθλήματος (σ.σ. μαζί με τα ματς των πλέι οφ). Τελευταία νίκη της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη ήταν τον Μάρτιο του 2010 όταν και η Ένωση επικράτησε με 0-1 με το γκολ του Μπλάνκο. Εξαιρείται το “διπλό” τον Μάρτιο του 2011 με σκόρερ τον Δέλλα (0-1), για το θεσμό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά τους “κιτρινόμαυρους”, που έδειξαν βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και επιθετική δυστοκία, βρίσκονται 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μετά από 7 αγωνιστικές και κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός διεκδίκησης τίτλου, από Νοέμβριο μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε