Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έτσι περνούν οι παίκτες τις ώρες τους στο ξενοδοχείο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, η διοίκηση του ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να “μαντρώσει” τους παίκτες στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς”. Οι παίκτες θα παραμείνουν… έγκλειστοι μέχρι και το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς [8/12] στην Τούμπα, το οποίο θα κρίνει τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία των “ασπρόμαυρων”.

Η συγκέντρωση όλων των παικτών του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο έγινε με σκοπό να δεθούν μεταξύ τους και να γίνουν ομάδα. Όπως έγινε γνωστό, κανείς δεν μπορεί να δει τηλεόραση, αλλά μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μένουν στα δωμάτιά τους και χρησιμοποιούν το εστιατόριο του 9ου ορόφου για τα γεύματά τους, ενώ κινούνται με τις φόρμες της αποστολής στο χώρο του ξενοδοχείου.

Από το “Μακεδονία Παλάς” φεύγουν μόνο για την προπόνηση, ενώ χθές πήγαν για λίγη ώρα στα σπίτια τους. Οι ποδοσφαιριστές έχουν και δύο ώρες ελεύθερο χρόνο, για να τους επισκεφθούν τα κοντινά τους πρόσωπα. Το κλίμα, πάντως δεν είναι βαρύ, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν, μάλιστα, πλάκα μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε