Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ίβιτς: “Ποτέ δεν πάμε για την ισοπαλία, νίκη με ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ θα κατηφορίσει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο τη νίκη κι όχι την ισοπαλία, όπως τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, μιλώντας στη Nova, έδωσε σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με την Ένωση, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τη μάχη για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα παιχνίδια: “Ξέρουμε την διαδικασία. Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια. Είμαστε στη θέση που θέλουμε να είμαστε και θα δώσουμε “μάχη” για να παραμείνουμε εκεί”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ: “Κάθε παιχνίδι έχει στόχο την νίκη ο ΠΑΟΚ. Δεν πάμε ποτέ για την ισοπαλία. Αυτό σκεφτόμαστε να κερδίζουμε και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Γνωριζόμαστε καλά με την ΑΕΚ, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Υπάρχει κούραση, οι παίκτες δεν είναι τόσο συγκεντρωμένοι όσο σε προηγούμενα παιχνίδια και αυτά επηρεάζουν και τις δύο ομάδες. Είπα όμως είμαστε επαγγελματίες και θα δώσουμε το 100%”.

Για το τι θέλει να δει από την ομάδα του: “Οσο πλησιάζει το τέλος είναι επόμενο να δίνουμε το βάρος στην ψυχολογία. Θέλω να δω αυτά που έχω δει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Να έχουμε όρεξη, διάθεση για τη νίκη και να παίξουμε έξυπνα από την αρχή μέχρι το τέλος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε