Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λίμπερετς, Σαββίδης: “Γίναμε οικογένεια”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το “μάντρωμα” της ομάδας του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς” ήταν… ευεργετικό για τους Θεσσαλονικείς, όπως δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος του αγώνα των “ασπρόμαυρων” με τη Λίμπερετς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς και από την πρόκριση στη φάση των “32” του Europa League.

«Είπα στα παιδιά. οι φίλαθλοι περιμένουν έναν τέτοιο ΠΑΟΚ και τέτοιος πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη θέλω να ζητήσω συγνώμη για το γεγονός ότι πολλές φορές δε μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας που δίνουμε. Ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Τις προηγούμενες μέρες που μείναμε στο ξενοδοχείο γίναμε οικογένεια», τόνισε.

Ερωτηθείς τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια απάντησε: «Είπα στους παίκτες ότι οι γιατροί δε μου συστήνουν να είμαι στο γήπεδο αλλά θα είμαι μαζί τους σήμερα».

Όσο για το αν το «μάντρωμα» ήταν τιμωρία για την ομάδα; «Σε καμία περίπτωση. Ήθελα πάρα πολύ να είμαστε όλοι μαζί. Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα και σε καλές συνθήκες επικοινωνήσαμε μεταξύ μας. Πήρα μια ικανοποίηση με την επικοινωνία μαζί τους».

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε