Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Με απουσίες οι αποστολές των δύο ομάδων

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΠΑΟΚ και Πανιώνιος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή τους μάχη, στην Τούμπα.

Από την προπόνηση του “Δικέφαλου” προέκυψε πως ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το χτύπημα που «κληρονόμησε» στην προπόνηση της Παρασκευής, και προτιμήθηκε προληπτικά να μείνει εκτός αποστολής.

Στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς δεν είναι και οι Πρίγιοβιτς (τραυματίας), Κάμπος (τραυματίας), Μαλεζάς (τιμωρημένος).

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Μυστακίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης.

Ο Πανιώνιος…

Με σημαντικές απουσίες, αλλά παρόντα τον Βαγγέλη Οικονόμου, ταξίδεψε ο Πανιώνιος για τη Θεσσαλονίκη. Ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από μία ίωση, αλλά την ξεπέρασε και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αντίθετα θα λείψει ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Σπύρος Ρισβάνης, που είναι τιμωρημένος, οι τραυματίες Φούντας, Ενγκόνκ και Αντωνιάδης, καθώς και ο Λάμπρου, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και στη συμφωνία για τον δανεισμό του υπάρχει όρος να μην παίζει απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συνολικά στην αποστολή των «κυανέρυθρων» συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές: Πλιάτσικας, Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μασούντ, Σαββίδης, Βοσνιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε