Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στο Βέλγιο Κίτσιου και Χαρίσης

ΠΑΟΚ: Στο Βέλγιο Κίτσιου και Χαρίσης

Στο Βέλγιο θα ταξιδεύσουν οι Χάρης Χαρίσης και Στέλιος Κίτσιου προκειμένου αύριο Δευτέρα (26/6) να μιλήσουν με τους ανθρώπους της Σεντ Τρούιτεν αναφορικά με τον δανεισμό τους στην συγκεκριμένη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος από τους δυο τα έχει βρει σε όλα με την βελγική ομάδα για να αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ κι έτσι θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο δεύτερος που έχει και το ενδιαφέρον της Ολλανδικής Γκρόνιγκεν, βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στη Σεντ Τρούιντεν, και στις συζητήσεις που θα κάνει θα περιληφθεί συμφωνία για την ρήτρα αγοράς, μεταξύ της Βελγικής ομάδας και του Δικεφάλου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι άγνωστοι στον προπονητή βελγικής ομάδας, αφού τους γνωρίζει πολύ καλά μιας και συνυπήρξαν μαζί στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην τεχνικός του συλλόγου είναι ο Ιβάν Λέκο που την σεζόν 2015-2016 εργαζόταν ως βοηθός του Ίγκορ Τούντορ στον Δικέφαλο. Ο συγκεκριμένος τεχνικός πρόσφατα μετακόμισε στην Μπριζ, αλλά οι θετικές του εισηγήσεις έμειναν στον πρώην σύλλογο του. Μάλιστα, αυτός ήταν που επικοινώνησε με τους «ασπρόμαυρους», έτσι ώστε να ζητήσει δανεικούς τους δύο ποδοσφαιριστές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε