Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: “Φτωχή” ισοπαλία

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά από ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και… κουβέντα από τις δυο ομάδες για τις αποφάσεις ου διαιτητή Κύζα, ΠΑΣ και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, στο ματς που… άνοιξε την 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, επιθυμώντας να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της ιστορίας του στους Ζωσιμάδες. Στο 12′ Ο Παπαδόπουλος έπεσε μέσα στην περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Μπέριου αλλά ο διαιτητής έδειξε “παίζετε”. Ο ρέφερι φαίνεται πως έχει κάνει λάθος καθώς ο αμυντικός του ΠΑΣ ανέτρεψε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων, βάζοντας το χέρι στον ώμο του και σπρώχνοντας τον με το σώμα.

Στο 24′ οι Αγρινιώτες είχαν δοκάρι με τον Ροντρίγκες, ο οποίος βρήκε τη μπάλα με την πλάτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάουλο. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, με τον Κυριακίδη να αποκρούει δύσκολα ένα σουτ του Ζάιρο στο 25′. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε εύκολα ένα σουτ του Μπουκουβάλα στο 32′, ενώ σταμάτησε και τον Γιάκο στο 36′, Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη στο εξαιρετικό πλασέ του Μπράβο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ρέι να σκοράρει (49′) και τον διαιτητή να ακυρώνει σωστά το τέρμα ως οφσάιντ. Οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν επιθετικότερη παρουσία και στο 76′ είδαμε μια φάση που σήκωσε και πάλι.. συζήτηση. Μετά από σέντρα που έγινε στη μεγάλη περιοχή, ο Κυριακίδης βγήκε να απομακρύνει, αλλά είχε μια σύγκρουση με τον Κόντε, που στη συνέχεια της φάσης σκόραρε. Ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα για φάουλ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε (0-0) με την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Παπαδόπουλο και τον Μιχαήλ στο 88′, με τους δυο παίκτες να παίρνουν από μια κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Μπέριος, Γιάκος (Κοζορώνης 75′), Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (Κούτρης 69′), Κόντε, Τζημόπουλος

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκεζ, Ρότσα, Μάκος (Λόπες 46′), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (Ρόσα 64′), Ρέι (Μουνιός 82′), Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε