Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΣΑΚ: Στη βία δεν κάνουμε εκπτώσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος αμοιβομένων καλαθοσφαιριστών κάλεσε σε απολογία τον Κώστα Πασχάλη, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον Φώτη Βασιλόπουλο.

Ο ΠΣΑΚ αρχικά με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι κάλεσε τον Κώστα Πασχάλη σε απολογία, ενώ με δεύτερη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι η τιμωρία θα είναι παραδειγματική αφού στη βία δεν γίνονται εκπτώσεις.

Η πρώτη ανακοίνωση: 

“Κατόπιν πολλών ερωτημάτων ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών διευκρινίζει πως σύμφωνα με το καταστατικό του και συγκεκριμένα το άρθρο 25 (παρ. γ΄, δ΄) που αφορά τις πειθαρχικές κυρώσεις ο αθλητής – μέλος του Κωνσταντίνος Πασχάλης θα απολογηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Ο ΠΣΑΚ καθιστά σαφές πως για οποιαδήποτε επιβολή ποινής απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προηγούμενη κλήση του μέλους του σε απολογία κατά την οποία φέρνει οτιδήποτε μέσον έχει για την υπεράσπιση του” 

Η δεύτερη ανακοίνωση:

“Τα κρούσματα βίας από μέλη του συνδέσμου μας αποτελούν σπάνιο φαινόμενο. Παρ’ όλα αυτά, όταν εμφανίζονται, ο ΠΣΑΚ είναι αποφασισμένος να τα αντιμετωπίζει άμεσα και να προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες έστω και αν αυτό σημαίνει τιμωρία των ίδιων των μελών του. Στα θέματα βίας από όπου και αν προέρχονται δεν κάνουμε εκπτώσεις, ως εκ τούτου ο σύνδεσμός μας κινεί άμεσα τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του για την τιμωρία του αθλητή-μέλους μας Κώστα Πασχάλη, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον συνάδελφό του Φώτη Βασιλόπουλο στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ Δάφνης – ΑΓΟ Ρεθύμνου”

Παίρνει εξιτήριο ο Βασιλόπουλος 

Η στιγμή του τραυματισμού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε